underbart här

hej hej! har inte tid att blogga men har det bäst här!! Vi aldrig hem igen, dock saknar man ju rutiner lite men detta är älskvärt. lite smått med bilder kommer här, skriver när jag hinner!



dagens outfit


kjol - american eagle   tröja - american vintage    skor - marenas 

idag innan skolan så tog jag som sagt av tandställningen som har varit på i ett år nu, gud vad tiden går snabbt! 
såklart var jag överlycklig och kunde knappt förstå det..! efter skolan drog jag ner på stan med nilufer och fikade och sa hejdå till folk innan vi åker imon! 
nu packar jag för fullt! 

äntligen var det dags!


Ja idag var det dags!! Som jag har längtat och ältat på att dagen skulle komma, när jag fick ta av min tandställning! Super lycklig och super nöjd och kunde inte blivit bättre läge innan Spanien imorgon! 

längtan är för stor

Jaaa ni... om nästan 1 och 1/2 dygn drar jag, nilufer och clara till Spanien! 
Vi spenderar en solig vecka i Torrevieja, vilket är underbart fint!!
Det blir sol, bad, skratt, shopping, sena kvällar, kalla drinkar, massor av bilder och så mycket mer!
Jag kan inte längta mer än vad jag gör just nu!! 
 
Ska försöka blogga lite och göra lite tidsinställda inlägg, ifall jag hinner... 
Kommer även med en av de bästa sakerna någonsin (för mig haha) imorgon, ses då!! 
 

Dåligt dåligt


samma gamla ursäkt.. haft mycket och göra både med vänner, skolan och mycket annat. både bra och dåliga saker, ni får veta en rolig nyhet så småningom. 

så efter 2 veckors "paus" eller vad man kallar det, ska jag försöka igen. haft dålig insperation och absolut INGET att blogga om. har jag velat skriva något har det varit för privat, sorry guys.

nu har jag gått och blivit sjuk, så får se om jag drar till skolan eller inte imorgon, men bloggning ska jag försöka att klämma in! blog ya later

Kortegen 2014




Igår på kvällen var det kortegen som varje år! Då SvenEriksson gör en kortege med vagnar typ som de byggt själva! Super kul och sen blev det häng med massa vänner och nytt folk och även käk! 

ET-dagen



Igår var det ET-dagen och jag med mina kompisar på första bilden var Rockabillys! Blev bätre än jag hade tänkt mig och en super dag! 
ET dagen är för de som inte vet, en dag då alla klär ut sig, man tävlar klassvis på olika stationer och till sist en stafett! Min klass kom tvåa. Mysig dag men världens bästa klass!

upzone!




Idag var jag, Nilufer, Myra, Lovisa och Clara på upzone!! Det var väldigt kul och bra väder för det med massa skrik och skratt! Toppen dag.

Nu ska jag titta på Top Model finalen!!

RSS 2.0