En dag i staden

 
Åh så mysigt man kan ha med dessa fina tjejer<3 
Vi möttes ner på stan då min prao är inställd och vi gick runt och tittade i affärer, jag köpte en födelsedags present till min lilla fina mammi! Sedan satte vi oss på Sandwalls plats och pratade och myste. 
Sedan tog vi oss en lång fotorunda med folk som smygfotade genom bilar, killar som bad som oss kasta tomater på deras ryggar och några andra killar som fråga om de kunde hoppa i Viskan.. Haha! Ja mycket konstigt skedde, men sen kom vi hem till mig och körde på en sleepover!!
 

summer feelings

sommarbild från halmstad, saknar värmen..
 
vilken helg. har inte hunnit med att blogga och detta första inlägget på hela helgen.. förlåt för det men nu tänkte jag berätta om min helg istället! 
 
fredags förmiddag jobbade jag, stod i kassan, gjorde mat, gav ut och lämna in post m.m. Även sista dagen där men inte sista gången vi ser dem, eftersom vi ska träffas och prata om att kanske jobba där ibland, skit kul!!
efteråt så kom nilufer till mig och clara och vi tog en långprat stund om massor och sedan handlade vi för en mysig tacokväll hemma hos mig med ännu mer snack, haha<3
 
lördagen blev ett sent uppvaknade när vi stannade uppe till halv 5 på natten och inte var så pigga nu.. Vi gjorde pannkakor och myste sedan i solen med glass och prat! resten av kvällen var lugn filmkväll med mamma och syster!
 
och idag tänkte jag gå på mitt lags träningsmatch (eftersom jag vilar och inte får träna än) men när jag vaknade mådde jag sudär, antagligen för lite sömn och har mått sudär ett tag. men mår bättre nu och sitter just nu och klickar in på massa sidor efter skolavslutnings klänningar och konfirmations klänningar, har hittar några fina. ska även försöka ta tag i lite plugg! 

Näst sista




Tre snapchat bilder från idag.

Den mesta tiden stod vi i kassan i kiosken idag! Var sjukt kul, dock lite stressigt för kioskens kassa innehåller post, V75 m.m, västtrafik, allt i kiosken (godis,glass,dricka) osv osv!! Så det är mycket att ta hand om samtidigt men sjukt kul. Resten av tiden var vi i cafét/resturangen och höll på med att göra mat, diska m.m!
Åh vad jag gillar denna praoplats!! Så roligt att vi gick över 30 minuter utan att vi märkte något, haha!



Dagens


jeans-american eagle/tröja-tommy hilfiger/skor-new balance/väska-longchamp/jacka-unique?(någonstans i new york)/scarf-??

Hejhej! Fick med mig två tröjor till mig på ginas lagutrensning och även en till min syster så snäll som jag är :')

Efter det begav jag mig på gudstjänst, var skönt att det bara var 30 min lång!! 



on the bus


Nu befinner jag och Clara oss på bussen ut till ginatricots utförsäljning, ikväll blir det även gudstjänst,haha:(


våffeldagen!



detta glömde jag lägga ut, men eftersom det var våffeldagen igår så tog jag mig självklart en hemma gjord våffla!
Så himla gott.

myskväll

nästa varje dag jag kommer hem så tar jag på mig några myskläder, lägga mig i sängen och titta på film eller plugga. Haha, dvs ifall jag inte har något planerat eller är med en vän. 
Så det är det jag gör nu, chillar lite. 
 
jag får heller inte göra för jobbiga rörelser för benen, och eftersom det kan bli mycket sånt på jobbet så föredrar jag att ta det lugnt nu för att inte överanstränga mina ben!!
 
idag händer inte så mycket mer tror jag.. hade tänkt att gå på basket men blev lite ändrade planer så blir till en filmkväll tror jag:) 
 

new in

 
Idag när vi slutade 15.00, så tog vi oss ner till stan. Där hälsade vi på Lovisa som praoar inne på Orion, sedan gick vi in på fotriktigt och fixade saker till mig eftersom jag har åkt på benhinneinflammation. Och sist köpte jag denna Isa Dora concealern inne på kiks. Frågade lite om concealern och denna var en av de bästa:) 
 
Om ni själva tänker på en sådan så skriv i kommentarerna ifall ni vill veta vad färger gör för olika saker och vart man ska lägga dem! 

svar på fråga!


fick en fråga om vart jag praoar, och jag praktiserar på två ställen! 
Först en vecka på lasarettskiosken i cafét/resturangen och en vecka på turistbyrån/elitkontoret/boras.com. 
Haha, så ja:) är ju denna veckan på lasarettskiosken och det är skiiitkul!! Hoppas turistbyrån blir bra:) 
 

nu börjar praoen!




3 snabba mobilbilder, nästan bara det som kommer upp när man inte orkat ta upp kameran, haha!
 
Idag är första praodagen och vi sitter nu på lunch. Än så länge har vi fått göra massor!! Mycket bättre än jag hade tänkt mig och jag super nöjd med valet av praoplats. 
 

Gilla Fotboll!!



Idag gick jag upp suuuuper tidigt och drog mig till Borås Hallen. Där höll vi Gilla Fotboll cupen för små barn, andra gången! Gick jätte bra och var super kul.
Nu blir det prao imon och jag kan gott säga att jag inte har någon söndagsångest!!

Eftersom jag har benhinneinflammation i båda benen så får jag avstå från träning ett tag.. Usch så tråkigt, men känner att det behövs.. Ibland vill man hugga av benen, så ont gör det. 

äntligen slut!



Åååh så gott det var!! Jag och Nilfer gjorde köttfärs africana på Hemkunskapen, när vi hittade receptet på internet. Det var gudomligt, dock blev det rätt mycket... 

Idag hade vi beep test på idrotten, nöjd med mig själv, dock tror jag att jag pressade hårdare än vad mitt ben kunde klara av när jag misstänker en benhinneinflammation som sagt..

Hahha vad jag bablar!! Snart ska jag iallafall träna fotboll och sen blir det väl en mys kväll för att tagga upp två veckor prao!!


todays look



tröja-a&f/jeans-american eagle/skor-new balance/jacka-barbour/väska-longchamp/armbanden-banana republic, och de andra två vet jag ej/halsduk-??/
 
 
 
 

tröjtryckning




Av personliga skäl som jag helst inte tar upp här så bloggade jag inte igår. Kände att det var bäst så, och dagen i skolan var sudär så känner mig lite depp. Är iallafall och trycker tröjor till fotbollscupen vi ska hålla!

Imorgon blir det fotbollsträning, lördag är det match och söndag håller vi fotbollscup! Mycket fotboll, likey! 

last lesson


försov mig så detta blir min andra lektion och även den sista! Sedan har jag uppvecklingsamtal och kan gå hem sen!
 
Outift kommer senare! Cya!
 
 
 
 
 

rainy day

idag var en regnig dag med denna outfit. 
kjol - hm/ tröja - blue rain/ skor - primeboots 
 
slutade 2, gick hem med clara och tittade på top model på förhandsvisningar, denna veckan är väldigt rolig!!
skulle egentligen tränat ikväll, men siktar på fotbollsträningen imon så jag inte får ondare i benet. 
 
jag vet att bloggen är väldigt dålig just nu.. dåliga meningslösa inlägg, men har ingen insperation och tiden känner jag inte att jag har.. men nästa vecka har jag prao i två veckor. hoppas jag får mer tid då!

klanten som jag är..

 
Hej hej, så dum som jag är, har jag ju spelat in en USA haul i söndags och lagt ner jätte mycket tid på det, flera timmar. 
Självklart kan man då bara ha 10 min på videofyme och min video överstiger med någon minut.. 
 
Så, tyvärr kom inte video i helgen, får försöka ordna det i veckan och göra om HELA videon för att förkorta.. 
Hang in there, it´s coming..

USA-Venice Beach

En morgon i Santa Monica tog vi en lång skön promenad till och på Venice Beach. Jätte fint att gå längs stranden och titta ut på havet med delfiner och båtar och solen som sken! Vi tog oss en morgonfrukost på Starbucks som satt fint i magen!! Efter promenaden så tog vi oss ett dopp i havet, var skönt och faktiskt inte så jätte kallt! Lite konstigt bara, då en gubbe stog och fotade oss hela tiden, haha fatta aldrig varför, han fotade oss hela vägen upp till hotellet?!

Sista veckan




Tjena tjena. Idag tog jag och Clara en morgonpromenad, så himla mysigt och uppfriskande.
Sedan var det skolbio, 'the bling ring'. Har sett den förrut men alltid skönt att slippa skolan. Efte bion blev det pizza med Nilufer och Emma! 
På kvällen tog jag mig ett bodyattack pass! Dock tror jag att jag har åkt på en benhinne inflammation.. 

USA-Nyår

Min nyår spenderades i Kalifornien på Disneyland och även utanför på andra ställen senare! Om någon har chansen att spendera nyår där, GÖR DET!! Seriöst det är det mysigaste och coolaste. Dem la runt 100 000 kr på BARA fyrverkerier, helt sjukt! Dem sköt raketer i kanske  en kvart och det kom nya raketer varje sekund! Det var roliga personer som pratade och sjöng osv. Alla i USA är sjukt trevliga och snälla, dem pratar och skrattar med en, även om man är främlingar!! Min nyår var sjukt bra och hade lätt kunnat spendera fler nyår där!! 

mucho träning

fick frågan om att spela match med u-laget, med dem som är äldre.. nervöst men sa ja.
Så snart ska jag upp till fristad!
Direkt efter blir det träning och imorgon kör vi på en morgon PW och sen ett träningspass på kvällen. 
blog ya later 

A question

":)" frågar: När skulle USA haulen komma?
 
Svar: Hej, jag har ju som sagt inte hunnit än, men nu i helgen mår jag lite krassligt och ska alltså ta en lugn helg. Så i helgen skulle jag nog kunna klämma in haulen. Får se om det blir idag eller imon, måste ta fram allt jag köpte också, haha. Men så snart som möjligt, förlåt att jag skjuter på det!!
 
två gamla bilder

pics of the dayyy



Två bilder på dagens outfit. 
Jeans-American Eagle/Tröja-USA (?)/Skor-New Balance 

Äntligen fredag och jag har klarat av ett rätt enkelt prov i sexualkunskap, haha. 
Lugn kväll och samma ska under helgen. Träna och chilla, det var ett tag sen jag bara kunde göra ingenting. 

bad&mys


hur mysigt ser inte detta ut??

nu hoppar jag i ett varmt, långt och skönt bad efter 1&1/2 timmas träning utomhus i spöregnet! 
ha en mysig helg, förlåt att bloggen har varit dålig i veckan, mycket har hänt men ska rensa tankarna så jag är snart tillbaka på rätt spår!!

The spring is here
 
 
Snygga grejer eller vad?? Hade lätt införskaffat mig ALLT i collaget. Förutom skorna då jag har likadana fast i svart. Men nu när våren är här så får man ju börja tänka lite på vårkläder... Något som både är sjukt kul och stressande när alla vill åt samma saker, haha!
 
Är kär i våren så har fullt upp hela tiden med att titta på skor, jackor, kläder, smycken osv. Ååååh våren är så fin och underbar. Längtar tills jag har en ledig tid att gå ut på en riktig fotorunda i det fina vädret som leveras just nu!
 
Vill ni ha något av dessa fina kläder så är det bara att trycka på bilden så kommer ni till min Polyvore sida, där jag försöker göra massa outfits och collage så fort jag har tid!! 

uppifrån


idag flög conversen på för första gången i år. Annars är det väl en helt vanlig dag, typ. 
Jag har nästan inget jag kan skriva om så sätter in något tidsinställt idag, vet inte om det blir mer bloggning för dagen. Cya

sunsunsun

3 bilder från gårdagen och vår fiiiina sol som kommit fram. Idag var det också mycket skön sol. 
Dock har det varit en dålig dag av massa andra anledningar och saker som har hänt och kommer hända. 
Bara att försöka se bort på det dåliga och fokusera på det bra, hur svårt det än är just nu... 
Träning ikväll som jag ser framemot, hoppas det inte blir några förhinder med fingret. Hörs!

music in my ears

något som jag gör minst 5 timmar varje dag är att lyssna på musik. Jag älskar musik och får idéer, insperation, styrka, texter, förståelse osv för hela livet och små saker av musik. Att något som någon annan skriver kan träffa dig så starkt i hjärtat! Tipsar nu om några låtar som jag ofta lyssnar på, lugna till snabba!
 
The Neighbourhood - Sweather Weather 
Beyoncé - XO
Jason Derulo - Trumpets
Miley Curys - FU
Pharrell Williams - Happy
Avicii - Addicted to you
Shakira, Rihanna - Can´t remember to forget you
John Newman - Love me again
 

Hoppas ni fick några nya låttips!!

zuuumbaa


Några snabba och dåliga mobilbilder innan jag drog iväg på zumba! Idag var det en kille som ledare istället och han hade sån härlig attityd och fick oss att skaka loss varje del i kroppen! 

Något jag rekomenderar att göra om ni inte känner er på topp är att träna, jag tränade bort varande känsla i kroppen och vill inte känna något på flera år, varken glad eller ledsen. Om man ändå kunde sova bort grundskolan och komma vidare med sitt liv.

vänner och sol




Vilka helt underbara vänner jag har, och vilket underbart skönt väder!! Solglasögon har åkt på lite senare på dagen och jag njuter. Tagit lite bilder nu i fina solen som kommer ut ikväll. 

Snart blir det att skaka loss på zumba! Var ett tag sedan så ska bli super kul nu igen, zumba är något som faller mig i smaken! 

Nyklippt!



Jag vet att bilderna inte gör dess rättvisa. Men har inga andra bilder på håret före och inte efter heller just nu. Men jag klippe runt 5-8 cm vet inte precis men jag är sjuuukt nöjd och håret är otroligt fräsch och rent, luktar gudomligt gott och så har jag inte kvar alla fula slitna toppar!! 

all new - outfit

Jeans - American Eagle    Tröja - Hollister     Skor - New Balance
 
Ni kan både se mina nya jeans och skor som jag är storm förtjust i!!! Idag älskar jag min outfit;) Så syns även det nya klippta håret om någon vill se hur det blev. Åååååh så fräsch jag känner mig i håret, det känns helt nytt!! 
Nu drar jag mig till skolan snart, men har lite tid kvar, börjar inte förrän om en halvtimma. Puss hörs!

Instaday


/På sjukhuset i Skene i väntan på röntgen bilder/Påväg till skolan efter en jobbig morgon/Testar min nya bärbara mobilladdare!/Haha, min vagga till fingret som jag ska ha i 6 veckor/Fina solnedgången när jag hämtade mina nya byxor/Mina nya New Balance/Ny trimmat hår!/Lite kvällsläsning i engelska boken vi har i läxa/En kvällssmoothie/
 
Tycker detta med Instaday är sjukt kul, dock lägger jag ju inte alla dessa bilder men ändå blir det som en lite blick på hela min dag i bilder. Instagram → carolinaalcenius

sneakpeak

Hej hej. Idag efter skolan gick jag hem och åt och sedan gick jag ner till Vivåga och klippte mig. Super nöjd och hon tog väldigt mycket men ändå ser jag inte att håret blev så kort, haha det är ju min största rädsla. 
Sedan köpte jag mig ett par New Balance nere på Jolina och hämtade ut mina två nya par jeans från American Eagle som jag beställde i torsdag från deras hemsida. Konstig men bra dag. 
Bilder på jeans och skor kommer snarast!!

USA-Mat i stora lass

 
Det jag tror jag gjorde mest på resan var nog att äta, haha! Vi åt på många ställen, typical amerikanska ställen som Panncake House, fina ställen som Nobu, och på roliga ställen som ett ställe där man satt i bilen och tjejer på rullskridskor kom och tog beställning! Skit kul och vem älskar inte mat ;) Jag gillade väldigt mycket av amerikansk mat faktiskt, även fast jag kan vara väldigt kräsen. Vissa saker som sushi avstod jag som vanlig från, men alltid kunde man trycka i sig något smaskigt;) 
 

konstigaste dagen på länge


Haha först sjukhuset i 5 timmar, sen skola i 10 min för att sen få reda på att jag måste till tandläkarn, sen tillbaka till skolan och sen till frisören. Sjuk dag, svårt att hänga med i svängarna ibland.

Ikväll tänkte jag göra lite mer inlägg, alltså tidsinställda, och snart kommer även en USA haul. Kommentera gärna om ni vill att jag gör mer eller mindre inlägg per dag och vad för slags inlägg. Puss!

Sjukhuset


Efter en röntgen i Skene, akuten i Borås och ännu en röntgen + hjälp till fingret så drar jag mig till skolan för några lektioner efter över 5 timmar på sjukhuset. Sen går jag ner och klipper mig!

Skor - UGGs   Tröja - Tommy Hilfiger   Jeans - Crocker

USA-Santa Monica

Dem 4 sista dagarna spenderades i Santa Monica. Folk har dem senaste åren sagt att Santa Monica har blivit fult, nerskräpat och tråkigt, men det är verkligen ändrats ifall det var så!! För Santa Monica var helt underbart med sjukt fina stränder och havet var så fint, delfiner som hoppade upp precis när vi skulle bada, långa gator med shopping som Juicy Couture, Abercrombie&Fitch, Victorias Secret, Banana Republic, Nordström m.m inte alls långt ifrån hotellet! Santa Monica hade god mat och bra väder att bjuda på, ett ställe man lätt ska åka till!
 

Q/A

Anonym: Vart finns new balance bilden på skorna att köpa? Finns dem på jolina och vet du hur mycket dom kostar? Skulle du kunna göra ett collage med olika newbalance och visa hur man kan matcha dom? Skulle va sjukt snällt då jag inte vet vilka jag ska köpa! 
Ps. Jätte bra blogg!:D
 
Svar: Hej. Man kan köpa New Balance på många olika ställen som tex Jolina som du frågade! Du kan köpa dem på newbalance.com och massor av sidor men var säker att det inte är en fake sida då jag känner folk som blivit lurade. Och Newbalance kostar mellan 500-1000 kr på de sidor jag har sett och på Jolina får du springa ner och titta för jag har ingen aning.. Jag gjorde ett collage på lite skor som jag gillar men inte med kläder till dock. Jag tycker man ska ha lite simplare kläder som ett par blåa jeans och en vit basic tröja så man lägger mer fokus på skorna! Men man kan matcha på olika sätt beroende på vilka du köper. Jag gillar dem längst ner till vänster och är modell 420. 
Tack så mycket!!
 
New Balance

 
Anonym: Hej! Jag undrar bara vart dom jeansen på höger och vänster kommr ifrån? Sjukt snygga
Svar: Hejhej! Jo dem till vänster är från Zalando och kostar cirka 500 kr. De till höger är från Only och kostar runt 200 kr. Ja visst är dem snygga!!
 Stella: Det finns nerds på hemmakväll!
Svar: Ja tack för du skrev det, blev överlycklig och köpte lite nerds i fredags! Räddade godissuget;) 
 
Nilfer: Gör gärna en Haul! 
Kul att du börjat blogga, och gör gärna "tips" inlägg ich mycket outfits! Kramis

Svar: Ja ni får gärna kommentera om ni vill ha en USA haul så gör jag det så fort jag har tid!! 
Tack så mycket, ja lite tips och outfits kan jag få med mer! Kram!
 
Tack alla ni för ni läser och höjer min statistik mer och mer varje dag. Och tack för kommentarer, fortsätt gärna att ge tips och ställa frågor så blir jag super glad!!

podcast

Något som jag spenderar tiden jag går till och från skolan, när jag ska sova, när jag chillar hemma och massor av andra ställen är att lyssna på podcast! Tycker verkligen om att lyssna på podcasts ifall det är seriösa personer och intressanta pods! Jag tänkte tipsa 2 podcasts som jag lyssnar på väldigt ofta!
 
Första är Michaela och Dashas blogpod där två tjejer i 27 (?) års åldern berättar om deras liv och erfarenheter, svarar på frågor och funderingar och leverar grymt bra ämnen! Jag gillar verkligen deras relation till varandra och hur öppna och ärliga dem är mot varandra, sig själva och lyssnarnas frågor! Dem har alla olika ämnen de pratar om och jag har än så länge inte tyckt illa om något!
 
Andra blogpoden är Andrea och Mathildas! De är två 18 åriga tjejer som har bra synpunkter på livet. Deras lyssnar jag på väldigt ofta och gillar verkligen hur de resonerar! Ämnen som man inte är insatt i eller har varit med om kan man ändå förstå och genom deras beskrivning och berättelser osv så känns det som ens egna liv. Andrea och Mathilda har också alltid väldigt bra ämnen! 
 
Så något jag verkligen rekomenderar är podcast, så gå in på Itunes och ladda ner appen "podcast" och börja lyssna! Andra poddar jag rekomenderar är tex Aina och Thobias, Nicole och Chloé. Hoppas ni gillade mina tips!

choose shoes

shoes
 
 
Något jag är sååå sugen på att köpa är new balance (dock inte dem på bilden), nya converse i någon härlig färg eller mönster och nike air force, alltså inte Nike free run som är på bilden! 
Skor tycker jag är sjukt snyggt att ha fokus på! Tillexempel outfiten i mitten, svarta kläder och färgglada skor, hur snyggt?! Så satsa på att sätta krutet på något som skor eller något smycke m.m!
 

today is saturdayyy

Tröja - American Vintage   Kjol - H&M    Skor - Primeboots    Jacka - Barbour   Solglasögon - Ray-Ban    Plånbok - Någonstans i USA 
 
Hej hej. Idag var jag först på brunch som var suuuper mysigt och gott. Sedan tog vi oss till läkaren för att kolla på mitt finger som varit med om en olycka i Vemdalen, då jag och min kompis ramla och jag blev överkörd med snowboard. Hahha ja alltid jag som ska råka ut för klantiga saker;) så ska tillbaka på måndag på röntgen och se därifrån om jag behöver gips eller vagga.. 
 
Snart ska jag till myra och vi kör på en mys sleepover ikväll! Puss

USA-Watershow

 
En kväll på disneyland så var det vattenshow som gällde. Det var vatten som sprutade upp i olika färger och olika former, så sjukt fint och coolt, hundra gånger bättre i verkligheten än på bild! Även så visade dem klipp, scener och andra saker från filmen "Frozen" och söta snögubben "Olaf", så mysigt! Och på sommarn är det en ny vattenshow, hade velat se!!
 

brunch, brunch, brunch



Bilderna är ifrån min fina vän emma - eemmaahnstedt.blogg.se

Snart ska jag iväg till en resturang på brunch med min mamma och syster. Där möter vi några tjejer i en annan familj som vi inte träffat på länge! Ska bli super kul och självklart vääääldigt gott;)

 Bilderna är från när vi tjejer från klassen tog en stor brunch med massa goa skratt! 









La Copita


Förlåt för väääldigt snabb tagna mobilbilder, skulle precis ta lite bilder med kameran och så dog den.. Haha! 
Men tröja från only, byxor från dr.denim och primeboots! 

Idag fyller min fina syster 18 år, därför jag inte hunnit blogga. Även så har jag tränat men skadade mitt ben på idrotten.. Hoppas det går över! 
Nu ska vi ut och äta på La Copita, muums!  

USA-Christmas

Jul firande vi i Bend, såå mysigt! I USA firar man ju den 25 december så 24 var en vanlig dag så vi shoppade loss;) Men den 25 december vaknade vi upp i våra mysiga pyjamaser vi hade fått av Ryans mamma och öppnade presenter. Jag fick massor av fint som ett halsband från Juicy Couture, tröja från Vanilla, O.P.I nagellack, Victoria secret neccesär och läppstift m.m Även amerikanskt godis som Nerds åh herregud dem är bäst!!
Sedan åt vi Cinamonrolls (helt sjukt goda) och åkte kvällsskridskor, så mysigt med alla lysen och jullåtar! 
En av dem bästa jularna jag någonsin haft!!

USA-Bend

Ännu ett inlägg med mycket bilder.. Hehe! Den första veckan befann vi oss hemma hos Ryan i Bend, Oregon i Portland! För er som inte vet vem Ryan är, eftersom han nämn mycket så var han utbytesstudent hemma hos mig i Sverige i några månader i somras, bästa månaderna någonsin!! 
Iallafall, i Bend så shoppade vi galet, som ni ser på både Nike och Victorias Secret.. Vi passade på att köpa allt vi hade samlat ihop på inköpslistan som blev längre och längre;) 
VI åt mycket god mat och även mycket amerikansk mat som man måste äta;) 
På en av bilderna ser ni även Ryans fina hus! Bend är en heeeelt underbart fin stad med mindre än 5 regndagar varje år, till skillnad från Borås, haha! 

"jeggings"

 
american eagle - jeggings
 
 
Något som jag verkligen vill tipsa om är American Eagles jeans och framför allt deras "jeggings". Det är en blandning av jeans och leggings. Dem är sjuuuukt sköna och bra och rimligt pris!! American Eagle, Hollister och Abercrombie&Fitch är systermärken och för er som har/haft jeans från Abercrombie&Fitch så vet ni att dem är väldigt sköna och bra kvalite! Dock råkade jag göra en dum sak och gjorde sönder ett av mina jeggings från American Eagle, men funderar att köpa några nya par från deras hemsida! När jag var i USA köpte jag 3 st par och använt alla flitigt. Köpköpköp! På deras hemsida kostar ett par lite över 200 kr, och det är ju ingenting!! Toppenpris

dagens uppifrån


Idag har jag jeans från american eagle, tröja från hm, skor från airmax, och armbandet kommer ifrån banana republic.

Idag slutar jag även 13.45 eftersom jag har inställd no, vilken lyx!!

USA-Disneyland

Haha nu blev det väldigt mycket bilder! Och det kommer mer om Disneyland som inte fick plats.. 
Två dagar spenderades i Disneyland i Kalifornien. Då hade Ryans syster fixat fastpasses och andra saker så vi slapp alla köer osv! Toppen bra, var sjukt kul och massa roliga föreställningar, parader, bergochdalbanor osv. 
På en av kvällarna var på "Mad T Party" som var sjuuukt kul med lysande drickar och roliga band och DJ's!! 
Mycket kul skedde på Disneyland, även shopping och även var det bra väder så man ställde sig och sola lite ibland;)

true pictures


Haha min kompis hitta en skit rolig instagram sida med massa roliga texter! Typ alla stämde in på mig och mina kompisar eller på andra som vi har märkt av, haha så sjukt kul!!

Iallafall, senare idag så blir det fotbollsträning! Enda gången jag änså länge har hunnit och kunnat träna denna veckan, hatar att missa träning..
Ska bli kul att spela fotboll ikväll, speciellt nu när vi snart börjar serien och tränar mer gånger i veckan nu!!

USA-Hollywood Sign

Har mer bilder men dem får poppa in då och då, så jag inte får helt bildbrist;) 
Men en dag åkte vi lite i Malibu och tittade runt på kända ställen i filmer osv, och tog en tur till Hollywood skylten! Något jag velat sen jag vet inte hur liten jag var och det var väldigt coolt! Någon gång ska jag klättra på dem har jag bestämt!;) Btw, är det bara jag som alltid tänker på att "D" i Hollywood sitter långt utanför??
 

summetime sadness

jag saknar sommaren helt otroligt mycket!! tunna sommarkläder, sommarskor, sol och bad och att livet känns så enkelt och skönt man har liksom inga problem!! bara några månader kvar nu som tur är ;)
 
efter jag spände tandställningen mådde jag dåligt fysiskt och psykiskt så jag fick gå hem och tyvärr ställa in alla planer, frisören, träffa en saknad vän och träna.. tyvärr!
 
 
 

USA-Walk Of Fame

Tänkte göra lite olika inlägg om USA, hur låter det? Första inlägget blir som ni ser om Walk Of Fame! 
 
En eftermiddag drog vi oss till Walk Of Fame, jisses vad långt det sträcker sig!!! 
Jag trodde det handlade om ett kvarter ungefär, men det var ju mil långt!! 
Hur som helst hittade jag massor av roliga "stjärnor", hade gärna gått hela allt någon gång, men det tar ju fleeera timmar och vem har den tiden i LA?;)
 

Nike!

 
Hej hej bloggen! Nu ligger jag på sängen och ska snart gå hemifrån, börjar med idrott och eftersom jag är stormkär i Nike kläder så är det ju bara Nike på mig;) haha. Idag ska jag till skolan, tandläkaren, frisören och kanske träffa en vän:) Cya

outfit från usa

åh herregud vad jag saknar usa! dessa två bilder är från när vi gick runt på lyxgatorna i los angeles och åt god lunch på the ivy. 
 
jeans-american eagle  linne-ralph lauren  kofta-hunkydory  armband-banana republic  skor-marenas  väska-micheal kors 
 
om ni vill så kan jag göra lite olika inlägg om usa och ställen vi var på och besökte? kanske även en usa haul? kommentera!!

new week, new misstakes



  Idag var det en ny vecka! Började dagen med att göra sönder mina favorit jeans från american eagle så klantig som jag är..! 
Min outift blev alltså tröja - abercrombie and fitch  jeans - ginatricot  armband - banana republic  jacka - barbour och skor - UGG
 
Annars då? Jo jag satt någon timma efter skolan med nilufer, clara och myra och pratade om en del saker, sedan gick vi hem och pluggade lite till so provet! 
Nu ska jag fixa lite med bloggen och köra gärnet;) 
 

RSS 2.0